Броварський р-н, с. Гоголів, вул. Жердовська 50
Увійти
Логін
Пароль
Зареєструватися
Після реєстрації на сайті вам буде доступне відстеження стану замовлень, особистий кабінет та інші нові можливості
СУПЕРМАРКЕТ БУДМАТЕРІАЛІВ
Замовити дзвінок
Логін
Пароль
Зареєструватися
Після реєстрації на сайті вам буде доступне відстеження стану замовлень, особистий кабінет та інші нові можливості

Кріплення теплоізоляції

27 дек 2019

Хоч утеплювач і клеїться на клей, але дюбель необхідний для надання конструкції надійності.
Розглянемо кілька варіантів дюбеля і навіщо вони призначені :


Фасадний дюбель(грибок або парасолька) з пластиковим сердечником, призначений для кріплення утеплювача до конструкцій будівель та споруд.
Рекомендується кріплення не важких утеплювачів, таких як пінопласт, екструдований пінополістирол. Вони не бояться вологи, що значно продовжує довговічність теплоізоляції фасаду.
Фасадний дюбель (грибок або парасолька) з малим сердечником і термоковпачком призначений для кріплення базальтового утеплювача до конструкцій будівель. Якісний оцинкований цвях і термоковпачок, що закривається, запобігає можливості появи іржавих плям.



Фасадний дюбель (грибок або парасолька) з термоголовкою (термодюбель) застосовується для кріплення базальтового утеплювача підвищеної товщини та щільності до конструкцій високоповерхових будівель, пустотілої цегли та газобетонної основи. Термоголовка виконана з високоякісного кополімеру. Пластик має еластичність і не схильний до крихкості в мороз до -40. Рекомендовано використання додаткових дотискних тарілок.
Термодюбель із металевим стрижнем та термоголовкою чудово підійде для кріплення утеплювачів на фасад будівлі. Він підходить для монтажу мінеральної вати, пінополістиролу, скловати, базальтової вати, піноскла та скловати. Термоголовка виконана з високоякісного кополімеру. Захищає від утворення "містків холоду".
Дюбель типу DRIVA, має широкий крок різьблення яка врізається в шари ізоляційного матеріалу, утворюючи в ньому внутрішні упори, що дозволяє закріпити різноманітні конструкції до пустотілих матеріалів( пінопласт, пінополістирол, гіпсокартон і т.д.). Виготовлений із високоякісного кополімеру, нейлон РА6.
Читайте також