Броварський р-н, с. Гоголів, вул. Жердовська 50
Увійти
Логін
Пароль
Зареєструватися
Після реєстрації на сайті вам буде доступне відстеження стану замовлень, особистий кабінет та інші нові можливості
СУПЕРМАРКЕТ БУДМАТЕРІАЛІВ
Замовити дзвінок
Логін
Пароль
Зареєструватися
Після реєстрації на сайті вам буде доступне відстеження стану замовлень, особистий кабінет та інші нові можливості

Зовнішнє утеплення

27 дек 2019
Зовнішнє утеплення є найпоширенішим варіантом з безліччю переваг: міцний і естетичний фасад, запобігання усадковим і механічним деформаціям стіни, зниження витрат на опалення, значне обмеження абсорбації вологи, збільшує термін служби несучих стін, перешкоджає руйнуванню бетону, вирішується проблема герметизації швів у панельних будинках, підвищується звукоізоляція зовнішніх стін.
Базальтова вата є одним із найкращих варіантів для використання в утепленні стін будинку.
Чому мінеральна вата "IZOVAT"?
Дана мінеральна вата виготовляється з урахуванням порід базальтового типу. Оскільки існують різні види мінеральної вати Ізоват, то її параметри можна підібрати до кожного конкретного виду будівлі: в приватних і багатоквартирних будинках, комерційних, промислових і виробничих будинках, як тепло-або звукоізоляції, як зовнішніх, так і внутрішніх стін, для фасадів, покрівель або перегородок. Її високі акустичні властивості дозволяють насолоджуватися комфортом усередині приміщення. Експлуатаційні характеристики мінеральної вати IZOVAT значно кращі та якісніші за інші види утеплювачів:
✓ Матеріал має невелику теплопровідність.
✓ Висока пожежна безпека та проникність пари.
✓ Використовуючи його, ви зможете створити в приміщенні комфортний мікроклімат.
✓ Не виділяє токсичні речовини та неприємний запах.
✓ Висока довговічність.
✓ Відмінні акустичні якості.
Всі вищеописані характеристики матеріал отримує завдяки доданню спеціальних засобів і добавок модифікуючого типу. Готовий матеріал не горючий. Завдяки відмінним властивостям, довговічності та не токсичності мінеральна вата. по праву вважається одним із найкращих варіантів серед теплоізоляційної продукції.
Читайте також